Aktív Mézes Élmények Vizsolyban

Aktív Mézes Élmények Vizsolyban

Ajánlhatunk egy felejthetetlen élményt? Gyere, látogass el Vizsolyba és fedezd fel a csodát!

Mézes élmények Vizsolyban

Ajánlhatunk egy felejthetetlen élményt? Gyere, látogass el Vizsolyba és fedezd fel a csodát! A Mézes Vendégházban megszállhatsz (2 fő/ 2 éj 40.000 Ft ellátás nélkül, teljes ház 14+2 főnek 154.000 Ft/éj).  Hatalmas udvarunkon találsz játszóteret, trambulint, sókamrát és egy egyedülálló kaptárlevegős faházat is, ami gyógyír nemcsak a testnek, de a léleknek is. Csomagajánlatunk igénybevevőinek a kaptárlevegős faház ingyenesen használható tavasztól őszig. Ezen kívül részese lehetsz egy felejthetetlen találkozásnak a méhészet múltjával és jelenével, egy interaktív látogatás keretein belül a Mézmúzeumban.

A teljes kikapcsolódáshoz hozzá tudunk még járulni a szaunázás élményével (a dézsa és finn szauna használata 20 000 Ft/nap), mely egész évben használható.

És ha az aktív turizmus szerelmese vagy, akkor vízen vagy kerékpáron is meghódíthatod a Hernád-völgyét. Kerékpárokat szállóvendégeink számára ingyenesen biztosítunk, igényüket kérjük előre jelezzék. Kenu bérlésre tavasztól-őszig van lehetőség 10.000 Ft/kenu áron, melyhez mentőmellényt 300 Ft/fő áron biztosítunk. Ha nem vagy jártas a Hernádon való vízitúrázásban, akkor túravezetéssel is kérheted a túrát.

A csomag egész évben foglalható, akár előzetesen is, melyről igény esetén ajándékutalványt is ki tudunk állítani!

Elérhetőségek:

https://mezesgergo.hu/

E-mail: mezesgergo@gmail.com

Tel.: +36 30 934 4928

Vissza

#REJOICE

Európai Regionális Fejlesztési alap

www.shku.hu

Jelen honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.