Enyh-hely Vendégház

Enyh-hely Vendégház

3885 Boldogkőváralja, Major utca 4.

Telefon: +36 70 326 6872

Útvonaltervezés: https://goo.gl/maps/vVpWBp92fJfMEisN6

Weboldal: www.enyhhely.hu

Facebook: https://www.facebook.com/enyhhely

E-mail-cím: dhusztek.peter@outlook.com

Nyitvatartás: állandó nyitvatartás

Leírás: Az Enyh-hely a régi idők kifejezése, amely a nyári napsütésben kint dolgozók számára a forróság ellen, pihenő, enyhülést adó helyként szolgált. A vendégház 2006-ban kifejezetten a vendégfogadás céljaira tervezett és épített, a pihenni, kikapcsolódni vágyók számára enyhülést adó ház. Vendégházunk, kényelmes, nagy alapterületű, légkondicionált társalgóval, felszerelt konyhával. Az emelet minden szobája légkondicionált.

Vendégházunk 6 szobával rendelkezik: 1 db 2 fős, 3 db 3 fős, 1 db 4 fős, 1 db 5 fős, összesen 20 fő részére tudunk szállást biztosítani. A vendégház 5 különálló vendégrészből áll. Minden egység külön előtérből nyílik. Minden szobához a szobákból nyíló zuhanyzós fürdőszobák tartoznak.

Az L alakú épületet egy nagy alapterületű, negyedkör alakú társalgó fogja közre. A vendégház konyhája mikróval, vízmelegítővel, hűtőszekrényekkel, gáztűzhellyel, edényekkel, evőeszközökkel fel van szerelve. Nagy méretű belső és külső közös helység/tér. Szalonnasütő, felszerelt konyha. Felső szint és a közös tér légkondicionált. Az udvaron szabadtéri tűzrakásra, kiépített tűzrakó hely van. A tűző nap elől egy kör alakú filagória nyújt enyhülést a nyaralóink számára, valamint a dohányzásra itt van lehetőség.

3D túra a honlapunkon: https://enyhhely.hu/3d-tura.

Villanyautó töltési lehetőség (3,4 kWh). Vendégek szállításában -egyeztetés alapján- részt vállalunk. Parkolás az udvaron. Kerékpár kölcsönzés előre egyeztetett módon.

(Antiallergén környezet/Kisállatot nem fogadunk.)


Vissza

#REJOICE

Európai Regionális Fejlesztési alap

www.shku.hu

Jelen honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.